avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nu gasec o sentinta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nu gasec o sentinta

caut o sentinata data in 2002 si nu gasesc nici unde ,pe net au trecut prea multi ani..? o pot afla numai la tribunal..? nu stiu nr de sentinta nu stiu nimika numai data cand sa pronuntat?
Cel mai recent răspuns: popescu clara , utilizator 08:19, 16 Noiembrie 2011
mergeti la tribunal, faceti o cerere si va face o copie
Daca este vorba de o sentinta penala de condamnare numarul acesteia il puteti afla solicitand fisa de cazier judiciar de la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier judiciar elizachichi elizachichi Sotul meu a fost condamnat la 1 an si 2 luni inchisoare pentru furt calificat,art.208 al.4,209 lit. a,c,e,g C.P. cu 71,64 C.P. prin S.P. nr..../27.09.1990 a ... (vezi toată discuția)
Cum aflu de o condamnare de acum 5 ani virgilvirgil virgilvirgil in 2004 am fost condamnat la 3 ani cu suspendare,dar nu am fost la tribunal sa vad sentinta.Avocatul mi-a comunicat-o telefonic si drept care eu nu m-am mai ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa obtin sentinta definitiva in original costincoman costincoman Buna ziua, Au trecut 12 luni de cand am fost condamnat definitiv. Cum fac sa obtin sentinta definitiva in original sau se elibereaza doar copii ... (vezi toată discuția)