avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... va rog sa-mi raspundeti la o intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

va rog sa-mi raspundeti la o intrebare

mai poti renunta la apel, dupa ce l-ai facut deja? de ex. sa mergi la curte si sa spui ca-l retragi, si renunti? multumesc
Cel mai recent răspuns: popescu clara , utilizator 08:30, 16 Noiembrie 2011
Potrivit art.368 cod procedura penala puteti renunta la apel daca termenul de declarare a acestei cai de atac nu a expirat. Daca termenul de declarare a apelului a expirat apelul poate fi retras in conditiile art.369 cod procedura penala, personal sau prin mandatar special.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temeiul de drept - retragerea unei cereri de stramutare eusaisapte eusaisapte 1. am formulat o contestatie si cerere de stramutare simultan 2. mi-am atins interesele legitime prin hotararea data asupra contestatiei prin care a fost ... (vezi toată discuția)
Cand a ramas definitiva sentinta din prima instanta? EmiliaO EmiliaO Am si eu o intrebare la care nu ii gasesc un raspuns sigur. Am avut un proces si s-a dat o hotarare in prima instanta, hotarare pe care am atacat-o cu apel iar ... (vezi toată discuția)
Formulare apel paul99 paul99 Buna ziua, va rog daca puteti sa imi spune-ti cum sa formulez o cerere de apel la o pronuntare penala. 1. nu am fost prezenta pe parcursu celor 4 termene. ... (vezi toată discuția)