avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita mostenitori
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita mostenitori

Lucrez la o agentie si am un debitor care a decedat .Am cerut la colegiul notarilor publici daca sa dezbatut succesiunea defunctului .Raspunsul a fost ca da, sa dezbatut succesiunea si mi-au trimis numele si adresa notarilor unde a fost dezbatuta.Am trimis din nou adresa la notarii unde sa dezbatut succesiunea au trecut aproximativ 45 de zile si nu am primit raspus nici acum la aceea adresa .ce trebuie sa fac mai departe pot trimite dosarul la ANAF spre executare fara sa am numele mostenitorilor?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:52, 16 Noiembrie 2011
Reveniti la notari cu solicitarea de respectare a prevederilor OG nr 27/2002 modificata prin L nr 233/2002

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa notari giita giita Lucrez la o institutie publica si am trimis o adresa catre un birou notarial in care ceream sa ne comunice cine sunt mostenitori de pe urma unui anumit ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit giita giita Lucrez la o institutie de stat serviciul recuperare debite,am un dosar in care debitorul a decedat si am facut adresa la notarii publici sa-mi trimita daca s-a ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune leusan leusan Pentru o actiune de iesire din indiviziune prin care s-a cerut si stabilirea masei de impartit si a cotelor ce se cuvin, precum si partajul definitiv nu se ... (vezi toată discuția)