avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radar pe masina fara insemnele politiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radar pe masina fara insemnele politiei

Aparatul radar este montat pe o masina fara insemnele politiei si aceasta masina ma urmareste din spate cativa km dupa care ma depaseste si ocupantul locului din dreapta imi face semn sa opresc. Se prezinta un politist si imi spune ca am avut 104 km la ora pe parcursul a 3 sate. Imi face pv cu amenda 450 lei, imi ia permisul pe 3 luni. S-a intamplat azi dimineata pe la ora 6 si jumatate. Intrebare: as putea face vreo contestatie si daca da ce as putea invoca? (ma gandesc la chestia cu masina fara insemnele politiei).
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 22:28, 16 Octombrie 2008
Mult succes in continuare. Asteptam detalii cu privire la evolutia situatiei in fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis de conducere pentru viteza +51 km/h mos craciun mos craciun Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul de conducere dupa ce am fost detectat in tr-o localittate cu 101 km/h..... Pot face contestatie? Idea este ca nu mi ... (vezi toată discuția)
Retinere permis auto loricul loricul Am fost oprit in trafic de agentul de politie care mi-a intocmit proces-verbal pentru depasirea vitezei legale in localitate. Acesta sustinea ca radarul montat ... (vezi toată discuția)
Amendat pentru depasirea vitezei legale, plangere contraventionala v1orel v1orel Buna ziua! Am fost detectat circuland in localitate cu 104km/h. Nu am semnat procesul verbal si inca nu sunt in posesia lui. Se poate contesta ... (vezi toată discuția)