:((Problema:
In vara anului 2008 m-am inscris pe un joc online, numit triburile.ro. Toate bune si frumoase pana cand am intrat pe forumul acestui joc, si circa dupa 1 an si jumatate am ocupat o "functie" aici - in speta de moderator.
Pana in acest an nu a fost nicio problema, insa, in luna iunie anul curent, a fost un minic scandal intre mai multi membri ai echipei de administrare al acestui joc, in care unele persoane au manipulat, dat conversatii private (incalcandu-se astfel dreptul de viata intima), dat numere private de telefon, intre care si al meu.
De mai putin de 3 saptamani am probleme cu cativa dintre userii acestui joc, ce incearca sa ma calomnieze, denigreze si insulte ,numele acestor personaje le cunosc (nu ar reprezenta un impediment).
Saptamana trecuta luni am fost exclusa din echipa de administrare a forumului, dupa ce au avut grija "aceste specimene" sa clachez, greseala mea (asta conteaza prea putin acum).
In urma acestui site (
[ link extern ] .
Tin sa va precizez un aspect: toate aceste fapte nu se intamplau daca "sefii" jocului triburile.ro, luau masurile necesare, adica excluderea dansilor de pe joc sau de pe forum.
Acest joc triburile.ro, este reprezentat de firma InnoGames.
Intrebarea nr. 2: acestora din umra pot sa le fac ceva, tinand cont ca totul a plecat de la dansii?