avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... ACTE ITALIA - CETATEAN FILIPINEZ
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

ACTE ITALIA - CETATEAN FILIPINEZ

Un cetatean filipinez a muncit in Romania 2 ani. La terminarea contractului ar dori sa plece in Italia la munca, dar pe cont propriu, nu prin agentie cum a venit in Romania.Are permis de munca pentru 2 ani in Romania.
Poate sa plece in Italia, si daca da, ce acte trebuie sa faca.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contracte de munca AdrianaAlex AdrianaAlex Buna ziua, as dori sa imi raspundeti la o intrebare. eu lucrez in Itlaia cu contract de munca, as dori sa ma intorc pentru o perioada in Romania, pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Bona filipineza marilena.popa marilena.popa Buna ziua, Ma intrebam care ar fi pasii si conditiile legale pentru a aduce o bona filipineza in Romania pe cont propriu (fara agentie din Ro). Au contract ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu fata filipineza Gabriel501 Gabriel501 Buna, am si eu nevoie de cateva sfaturi, anul asta sau anul viitor vreau sa merg in Filipine, am cunoscut o fata de acolo. Nu de mult timp am cunoscuto dar ... (vezi toată discuția)