avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum pot sa recuperez banii dati imprumut
Discuție deschisă în Executare silită

cum pot sa recuperez banii dati imprumut

Buna ziua. Am si eu nevoie de cateva sfaturi legate de recuperarea unei sume de bani imprumutate unei persoane.
Povestea e cam asa: in urma cu cca 2 ani de zile am imprumutat o cunostinta cu suma de 9000 de euro pt o perioada de 6 luni. Deoarece el nu avea cu ce sa garanteze ca persoana fizica in momentul cand am facut actul la notar s-a gajat cu un bun mobil aflat in patrimoniul firmei la care este asociat el cu sotia. Problema este ca intre timp firma respectiva a intrat in lichidare. Din cate am inteles era un termen (care a trecut demult) in care ma puteam inscrie la masa credala pt recuperarea banilor. Acum intrebarea mea este ce s-ar putea face pt a-mi recupera banii de la aceasta persoana.

Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 16:35, 27 Noiembrie 2011
Nu ati precizat, ati imprumutat persoana sau firma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot recupera banii sorin648 sorin648 Buna ziua. Am si eu nevoie de cateva sfaturi legate de recuperarea unei sume de bani imprumutate unei persoane. Povestea e cam asa: in urma cu cca 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Ii mai poate ajuta cineva pe cei mai prosti oameni? adrianaef adrianaef \"Prietena\" mea si cu mine suntem asociate intr-o firma, candva prospera, astazi in reorganizare, eu avand 10%. De-a lungul anilor, la rugamintile fierbinti ... (vezi toată discuția)
Insolventa/faliment, care sunt pasii pentru inscriere la masa credala? specialmee specialmee Buna ziua, Ma confrunt cu 2 situatii, 2 societati comerciale falimentare. La prima sunt actionar minoritar, detineam 2%, de curand a intrat in insolventa, ... (vezi toată discuția)