avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract agentie imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract agentie imobiliara

Buna ziua,in urma cu 1 luna am semnat un contract de prestari servicii cu o agentie imobiliara,am mers si am vizionat un apartament,dar nu s-a concretizat nimic.Asta a fost singura vizionare cu cei de la agentie.Ulterior am gasit un anunt,am contactat vanzatorul si coincidenta a facut ca respeticul sa fie proprietarul imobilului de la agentie.Mentionez ca cei de la agentie nu ne-au comunicat nici un nr de telefon al proprietarului.
In urma discutiei avute cu proprietarul acesta mi-a spus ca lui i-a expirat contractul cu cei de la agentie.
Intrebarea mea este daca pot cumpara apartamentul fara sa le mai platesc comision.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Agentiile imobiliare cresc pretul pietei !!! radar1man radar1man Cazul meu: Doresc cumpararea unui imobil prin credit. Am gasit apartamentul pe internet (la o agentie) - 48.000 euro. Am fost la vizionare (am semnat ... (vezi toată discuția)
Problema comision agentie imobiliara ioana_2009 ioana_2009 Va solicit ajutorul in urmatoarea speta: Intentionez sa achizitionez un apartament prin programul \\"Prima Casa\\". Am depus toate actele necesare in acest ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara Hilda32 Hilda32 Buna ziua. Am gasit un apartament pe un site de imobiliare postat de catre o agentie si in care scria ca se va percepe comision 0% de la cumparator. Avand in ... (vezi toată discuția)