Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
Am obsevat ca mi-a expirat carnetul de conducere.Va rog sa-mi spuneti daca se poate ce se intampla in cazul in care - din nevoie - voi fi nevoit sa conduc si sa ma opreasca politia? Este ceva foarte grav? M-am gandit ca ar fi mai bine sa stiu decat sa fac vreo prostie.
Chiar daca nu toti conducatorii auto cunosc legislatia asa cum ar trebui, sa nu stiti ca a conduce fara permis valabil e infractiune... cu dosar penal si chestii, pete in cazier etc... :slap:
Ne mai intrebam de ce o fi dezastru pe drumurile publice...
:O
Refaceti-va dosarul medical, platiti taxa, nu-i asa de greu sa va faceti iar permis valabil...
Ok, sa-mi fie mie rusine atunci ca n-am verificat... :">
E drept ca am mers pe logica, dar ce mare prostie... Adica daca am vederea afectata in urma unui accident, sa presupunem ca e asa de rau ca nu mai pot obtine permis auto, as fi un pericol pe drumurile publice...
N-au ce sa-mi faca decat sa-mi dea o amenda intre 324 si 432 de lei?
Unde e scopul de preventie a legii??? :O
Adica daca un om care nu ar trebui sa fie la volan risca numai o amenda cam pe la 150-200 de lei, mai putin decat un plin de benzina (daca o plateste la jumatate)... :( ne mai intrebam de ce e asa cum e pe drumuri?
Nu inteleg, ideea limitarii valabilitatii permiselor e tocmai asta, sa se previna ca oameni a caror boli le influienteaza capacitatea de a conduce sa fie pe drumurile publice or... sanctiunea e chiar ok. De cate ori te poate opri politia mergand cateva mii de km anual, in limite normale? De 2 ori?
:slap: Imi cer scuze userului pentru afirmatii, mersi GabrielaA.
Neinmatriculat sau fals
irine
buna seara.sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu nr provizorii auto!sotul meu a fost oprit in trafic avand autorizatia de circulatie expirata(nr ... (vezi toată discuția)