avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Eliberare autorizatie de constructie retea de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Eliberare autorizatie de constructie retea de telecomunicatii (cablu TV)

Sunt un functionar care raspund de activitatea de urbanism la o primarie.S-a prezentat pentru obtinerea unei autorizatii de constructie,o firma care instaleaza cablu TV.Acum potrivit HG.490/ 2011 pentru modificarea si completarea Anexei nr.1 la Hotararea Guvernului nr.525/1996 pentru aprobarea Regulamentului general de urbanism, se precizeaza ca aceste lucrari se pot face numai in varianta de amplasare subterana ( art, 18 ) Este obligatorie aceasta prevedere sau ramane la aprecierea Consiliului local care poate stabili daca introduce aceasta prevedere in Regulamentul de Urbanism aprobat anterior ( anul 2004 ,fara aceasta modificare ) sau cum se procedeaza . ?

Alte discuții în legătură

Autorizarea constructiilor din pdv psi hajnyci hajnyci Va rog sa ma ajutati si pe mine care este baza legala a autorizarilor constructiilor din punct de vedere PSI. As avea nevoie de nr. de lege, hotarare, orice. ... (vezi toată discuția)
Regulament de urbanism versus cod civil romeo bratu romeo bratu Buna seara Am in proprietate un teren intravilan din 2001. A scos certificat de urbanism dar conform acestuia nu pot construit deoarece terenul nu se ... (vezi toată discuția)
HotĂrÂrea nr.525 din 27 iunie 1996 myke_myke myke_myke Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati in doua chestiuni 1. Sunt interesat daca HOTĂRÂREA nr.525 din 27 iunie 1996 pentru aprobarea Regulamentului ... (vezi toată discuția)