avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... HOTĂRÂREA nr.525 din 27 iunie 1996
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

HOTĂRÂREA nr.525 din 27 iunie 1996

Buna ziua,

Va rog respectuos sa ma ajutati in doua chestiuni
1. Sunt interesat daca HOTĂRÂREA nr.525 din 27 iunie 1996 pentru aprobarea Regulamentului general de urbanism mai este sau nu in vigoare.
2. Nu reusesc sa gasesc date detaliate pentru constructia caselor insiruite. Ma intereseaza care este limita de retragere in fata, limita de retragere in spate si gradul de ocupare pe suprafata terenului
Multumesc anticipat,
Myke
Cel mai recent răspuns: myke_myke , utilizator 10:52, 13 August 2019
HG nr.525 din 27 iunie 1996 pentru aprobarea Regulamentului general de urbanism este in vigoare
[ link extern ]
multumesc frumos pentru raspuns!
As putea sa intreb, in cazul in care aveti disponibilitate...
Pentru casele de tip insiruite, care este limita de retragere in fata(am inteles ca este de 5 m), dar in spate, exista limita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta intre case crys79tian crys79tian am un teren intravilan lat de 10 m. pe ambele latuti se gasesc stapele caselor venine construite pe calcan. eu vreau sa construiesc o casa intre ele. ce ... (vezi toată discuția)
Pot primi autorizizatie de constructie pe un teren cu deschiderea mai mica de 8 metri militzianu militzianu detin un teren in orasul bacau cu o deschidere la strada de aproximativ 7 metri.Pe acest teren se afla o casa veche in care am locuit pana anul trecut.Dupa ... (vezi toată discuția)
suprafata minima pentru constructie a unei case . Zaki86 Zaki86 7 Suprafata minima pentru constructii Buna ziua As dori sa va intreb care este suprafata de pamant minima necesara pentru a construi o casa in ... (vezi toată discuția)