avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare act -partaj succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare act -partaj succesoral

Buna ziua.As dori si eu un raspuns cu privire la ; in 2007s-a facut cu act ,,partaj succesoral'' dupa bunicii mei . ca mostenitor a fost si mama mea+ 3 frati ,,fratii' care au dus-o la judecatorie si au pus-o sa semneze in favoarea lor, act ce s-a incheiat cu o tranzactie(mai exact mama mea le trecea tot lor , celorlanti frati) la acea data mama mea suferea de dementa senila gradul 1 , act cu un an inaintea acestui partaj succesoral/tranzactie. iNTREBAREA MEA CATRE DV. ESTE AM SANSE SA ATAC ACEL ACT ,,PARTAJ SUCCESORAL/ TRANZACTIE'' DACA AU TRECUT 4 ANI DE LA ACEL ACT, DACA PUN TOATE ACTELE MEDICALE ALE MAMEI MELE? CE SANSE DE CASTIG AM?.......MAMA MEA NU A FOST REPREZENTATA DE NIMENI, NICI DE PRIMARIE NICI DE CURATOR.......VA MULTUMESC ANTICIPAT

Alte discuții în legătură

Partaj si tranzactie intr-un proces facut de avea dementa senila(cu acte)o persoana cu dementa senila ContSters211550 ContSters211550 Buna ziua.as dori si eu un raspuns,mai exact:in anul 2005 mama mea avea dementa senila ..fratii o duc la judecatorie si fac partajul dupa bunici,si tot in ... (vezi toată discuția)
Anulare partaj succesoral catasuv catasuv Soacra mea este bolnavă având demenţă senilă fiind încadrată în grad de handicap conform unui certificat medical .Cu toate acestea fraţii ei ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum trebuie sa procedez uimita uimita In urma cu 16 ani tatal meu a decedat. Era divortat de mama mea, iar eu mai am inca un frate. Tatal meu mai are un singur frate, care la un timp dupa ... (vezi toată discuția)