avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj si tranzactie intr-un proces facut de avea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj si tranzactie intr-un proces facut de avea dementa senila(cu acte)o persoana cu dementa senila

Buna ziua.as dori si eu un raspuns,mai exact:in anul 2005 mama mea avea dementa senila ..fratii o duc la judecatorie si fac partajul dupa bunici,si tot in acelas partaj ,mama trece tot partea ei unui frate printr-0 tranzactie,asta s-a intamplat in 2007.Eu am atacat acest actpartaj/tranzactie dar dupa 4 ani.intrebarea mea catre dv este CE SANSE DE CASTIG MAI AM/'(TOTUL PARE CA MAMA MEA A FACUT CU BUNA STINTA, FARA SA FI FOST REPREZENTATA DE CINEVA :AUTORITATEA TUTELARA SAU REPREZENTA DE CINEVA.........DORESC UN RASPUNS, VA MULTUMESC ANTICIPAT..MARIA
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 02:13, 28 Noiembrie 2011
mari1suv a scris:

Buna ziua.as dori si eu un raspuns,mai exact:in anul 2005 mama mea avea dementa senila ..fratii o duc la judecatorie si fac partajul dupa bunici,si tot in acelas partaj ,mama trece tot partea ei unui frate printr-0 tranzactie,asta s-a intamplat in 2007.Eu am atacat acest actpartaj/tranzactie dar dupa 4 ani.intrebarea mea catre dv este CE SANSE DE CASTIG MAI AM/'(TOTUL PARE CA MAMA MEA A FACUT CU BUNA STINTA, FARA SA FI FOST REPREZENTATA DE CINEVA :AUTORITATEA TUTELARA SAU REPREZENTA DE CINEVA.........DORESC UN RASPUNS, VA MULTUMESC ANTICIPAT..MARIA

mari1suv.... ai dorit un raspuns oarecum inexact( este vorba despre punctuatie, unde pui acea virgula!?), in contextul discutiei... despre avantaje... Numai faptul ca ai pus in discutie pe acest forum o situatie pe care o consider din punctul meu de vedere,aurea si nu numai atat... mari1suv... esti (in)explicita pe zona senilitatii mamei tale!

Atata vreme cat nu vei fi sincera cu tine, sa presupun ca este vorba de un proces civil, si "tragi" niste sfori aiurea (in masura in care dispui de documente de proprietate???), scarlat mariana... vei castiga numai daca vrei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act -partaj succesoral ContSters211550 ContSters211550 Buna ziua.As dori si eu un raspuns cu privire la ; in 2007s-a facut cu act ,,partaj succesoral'' dupa bunicii mei . ca mostenitor a fost si mama mea+ 3 frati ... (vezi toată discuția)
Anulare act partaj succesoral ContSters211550 ContSters211550 BUNA ZIUA, MA NUMESC MARIA SI DORESC UN RASPUNS LA O PROBLEMA JURIDICA.MAMA MEA ESTE O PERSOANA CU DEMENTA SENILA ALZAIMAR SI FRATII EI AU DUS-O IN ANUL 2007 ... (vezi toată discuția)
Anulare partaj succesoral catasuv catasuv Soacra mea este bolnavă având demenţă senilă fiind încadrată în grad de handicap conform unui certificat medical .Cu toate acestea fraţii ei ... (vezi toată discuția)