avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare act partaj succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare act partaj succesoral

BUNA ZIUA, MA NUMESC MARIA SI DORESC UN RASPUNS LA O PROBLEMA JURIDICA.MAMA MEA ESTE O PERSOANA CU DEMENTA SENILA ALZAIMAR SI FRATII EI AU DUS-O IN ANUL 2007 LA JUDECATORIE SI AU FACUT UN PARTAJ SUCCESORAL IN CARE TOTUL LE TRECEA LOR FARA A BENEFICIA DE UN AVOCAT SAU A FI REPREZENTATA DE CINEVA .INTREBAREA MEA CATRE DUMNEAVOASTRA ESTE,,DACA AU TRECUT 4 ANI DE LA ACEL ACT MAI SE POATE ATACA IN INSTANTA ACEA HOTARARE?? VA MULTUMESC ANTICIPAT ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA
ar fi trebuit sa atacati hotararea in termen de trei ani .
MAMA MEA ESTE O PERSOANA CU DEMENTA SENILA ALZAIMAR SI FRATII EI AU DUS-O IN ANUL 2007 LA JUDECATORIE SI AU FACUT UN PARTAJ SUCCESORAL IN CARE TOTUL LE TRECEA LOR FARA A BENEFICIA DE UN AVOCAT SAU A FI REPREZENTATA DE CINEVA .INTREBAREA MEA CATRE DUMNEAVOASTRA ESTE,,DACA AU TRECUT 4 ANI DE LA ACEL ACT MAI SE POATE ATACA IN INSTANTA ACEA HOTARARE??

Lipsa discernamantului este o cauza de nulitate relativa , prescriptibila in termen de 3 ani de la data perfectarii actului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare partaj succesoral catasuv catasuv Soacra mea este bolnavă având demenţă senilă fiind încadrată în grad de handicap conform unui certificat medical .Cu toate acestea fraţii ei ... (vezi toată discuția)
Anulare act -partaj succesoral ContSters211550 ContSters211550 Buna ziua.As dori si eu un raspuns cu privire la ; in 2007s-a facut cu act ,,partaj succesoral'' dupa bunicii mei . ca mostenitor a fost si mama mea+ 3 frati ... (vezi toată discuția)