Soacra mea este bolnavă având demenţă senilă fiind încadrată în grad de handicap conform unui certificat medical .Cu toate acestea fraţii ei cunoscând starea ei de sănătate au dus-o la judecătorie si au pus-o să semneze o tranzacţie prin care ea renunţa la toate cotele care îi reveneau de pe urma parinţilor.Toate acestea se întâmplau la data de 18 decembrie 2007.
Soţia mea,adică fiica soacrei mele, a gasit documentul care consfinţea partajul succcesoral în data de 15 martie 2011.
Întrebări
1. Poate cere anularea partajului succesoral pemotiv că mama ei nu a avut discernământ la semnarea actului? Se poate invoca nulitatea actului?Care este perioada de prescriptie?
2. Dacă DA atunci ce îi trebuie ca să o poată reprezenta şi de unde poate obţine acest înscris?
Vă mulţumesc anticipat tuturor persoanelor care imi vor da un răspuns
Daca documentul din 2007 a fost gasit in 2011, poate fi atacat in termen de 3 ani de la data aflarii de acest document. Dar daca il aveti, ce vreti sa mai obtineti? Ceva nu e clar in postare.
Act de intretinere
maria26
Buna seara! Bunica sotului meu are 91 de ani si este bolnava, nu mai este prea lucida si vrea sa ne lase averea ei mie si sotului (nepotul ei). Soacra are ... (vezi toată discuția)