avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de munca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de munca

Buna ziua,
am 2 angajati carora le-am gresit in revisal data inceperii activitatii,mai precis: ei au inceput pe data de 10 nov iar eu i-am pus in revisal cu data de 11 ca au inceput activitatea.Abia astazi, 16 nov mi-am dat seama ca am gresit data inceperii activitatii. Problema este ca le-am facut si foaia aceea de prezenta din care ei au inceput de pe 11.Pot sa fac corectie in revisal si care ar fi consecintele?
Va rog daca se poate un raspuns astazi.

Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 16:40, 16 Noiembrie 2011
In contractul de munca care este data de incepere a activitatii?
Vorbiti de revisal si de pontaj dar nu vorbiti de CIM, acesta conteaza.
adelaida_07 a scris:

In contractul de munca care este data de incepere a activitatii?
Vorbiti de revisal si de pontaj dar nu vorbiti de CIM, acesta conteaza.
data inceperii in contract este 10, scris in CIM
Nu am fost atenta geseala este in revisal deci acesta se modifica.
Despre consecinte se poate vorbii doar daca revisal a fost trimis mai tarziu astfel ca o modificare de acest gen ar atrage santiune conform legii.
Mai exact daca revisal a fost trimis in data de 9.11 nu veti suporta nici o consecinta.
Angajatorii sunt obligati sa inregistreze in registrul general de evidenta a salariatilor (REVISAL) si sa transmita registrul in forma electronica la ITM cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatii in cauza.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
adelaida_07, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help! modificare data cim loredana.m loredana.m Buna ziua, am facut o mare greseala: pe data de 14 feb am inregistrat si trimis la ITM contractul individual de munca incheiat cu data de 15 feb. Problema cea ... (vezi toată discuția)
Semnez cim, vreau sa stiu termenul limita cand angajatorul este obligat sa-l inregistreze larafabian larafabian dupa ce semnam cim, care este termenul de depunere de catre angajator al acestuia la itm? (vezi toată discuția)
Etape mutare angajati dintr-o societate in alta Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu etapele de urmat pentru mutarea angajatilor pe o alta societate nou-infiintata cum ar fi: modalitatea de mutare (incetare ... (vezi toată discuția)