avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... dreptul la fara frecventa
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

dreptul la fara frecventa

Buna, vreau sa fac facultatea de drept, dar nu pot sa o fac decat la fara frecventa. Mi-a spus cineva ca nu poti face facultatea de drept la fara frecventa pentru ca sunt unele cursuri care se predau la zi, iar la id nu? sunt clasa a 12a si vreau sa stiu cam ce sanse as avea la drept, mai ales dupa ce termin facultatea. Si as mai vrea sa va intreb cum e cu baroul? Pe net am citit ca trebuie sa platesti doar o taxa si sa dai un examen, dar am auzit ca defapt trebuie sa platesti foarte mult (aprox. 50 de mi de euro) ca sa intri in barou? E adevarat? Sunt printre voi care au intrat fara sa dea banii? Va rog fiti sinceri.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 17:39, 16 Noiembrie 2011
Incearca mai intii sa intri la facultatea de drept , sa te mentii pe pozitie si abia la finele studiilor va ginditi la intrarea in barou . Poate pina atunci se vor schmba multe . Va urez succes!
Gasesti informatii despre invatamantul la distanta pe site-ul facultatii de drept: [ link extern ]
anchi174 a scris:

Buna, vreau sa fac facultatea de drept, dar nu pot sa o fac decat la fara frecventa. Mi-a spus cineva ca nu poti face facultatea de drept la fara frecventa pentru ca sunt unele cursuri care se predau la zi, iar la id nu? sunt clasa a 12a si vreau sa stiu cam ce sanse as avea la drept, mai ales dupa ce termin facultatea. Si as mai vrea sa va intreb cum e cu baroul? Pe net am citit ca trebuie sa platesti doar o taxa si sa dai un examen, dar am auzit ca defapt trebuie sa platesti foarte mult (aprox. 50 de mi de euro) ca sa intri in barou? E adevarat? Sunt printre voi care au intrat fara sa dea banii? Va rog fiti sinceri.

Puteti face facultatea si la "fara frecventa". Cu perseverenta,determinare si multa munca,aveti sanse. :)
Dupa finalizarea celor 4 ani de studii si promovarea examenului de licenta,in cazul in care dotiri o cariera in avocatura,trebuie sa va inscrieti la examenul de admitere in barou. In afara de taxa de examen nu trebuie sa platiti nimic altceva. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)
Ce barou sa aleg? mada1992 mada1992 Buna! Sunt studenta in anul 4 la Drept , la Facultatea \"Simion Barnutiu\" din Sibiu, Univ.Lucian Blaga. In continuare , dupa terminarea faculatii as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! imi doresc ca in viitor sa devin avocat si am niste intrebari pe care vreau sa le adresez persoanelor ce lucreaza deja in domeniu si au experienta... Brati47 Brati47 Deocamdata sunt doar un elev de liceu, in clasa a 10-a si in viitor ma gandeam sa dau la Drept sau la Limbi Straine. Vreau foarte mult sa dau la Drept si la ... (vezi toată discuția)