avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Denuntare proprietar pentru evaziune fiscala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Denuntare proprietar pentru evaziune fiscala

Buna ziua as dori sa stiu daca il pot denunta pe fostul proprietar pentru faptul ca la inchirierea apartamentului nu a facut contract de inchiriere inregistrat la administratia financiara(aveam facut numai un proces verbal de agentul imobiliar) desi nu mai locuiesc acolo de 3 sapt.Proprietarul refuza sa imi dea garantia data la inchiriere si ma si ameninta ca daca vreau sa imi recuprez garantia imi arata el si refuza sa vina sa facem procesul verbal de predare primirea a locuintei.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 23:44, 16 Noiembrie 2011
dar dvs aveti dovada ca ati platit bani? si ca acesti bani reprezinta chirie si nu returnare imprumut sau orice alta operatiune civila?
Am chitantele de plata a chiriei numai ca nu scrie suma deoarece nu a vrut proprietarul.Pe chitante scrie doar ca s-a platit chiria aferenta lunii respective fara a fi mentionata suma si pe procesul verbal incheiat se specifica ca s-a inchiriat si ca s-a dat chiria pe 2 luni si o luna garantia dar nu sunt specificate sumele.Singurul document cu o suma anume este un ordin de plata de la posta intrucat cand am inchiriat a 2-a zi i-am trimis prin posta inca o parte din chirie.Va multumesc!
Rugam respectati Regulamentul formului si nu deschideti concomitent mai multe topicuri cu subiect identic
Avand in vedere viciul intentionat de completare a inscrisurilor,care in parte va este opozabil,este de preferat sa ajungeti la o solutionare amiabila cu proprietarul
nici o sansa cu sesizarea de evaziune fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz returnare garantie chirie crisstina_ crisstina_ Buna ziua am o intrebare poate ma ajuta cineva.Acum 4 luni am inchiriat un apartament iar recent m-am mutat de acolo si proprietarul refuza sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Dovada platii chiriei Egnar Egnar Buna ziua am un contract de inchiriere intre mine chirias si propietar la circa financiaracat si prin firma imobiliara ,din febroarie si pana acum am dat ... (vezi toată discuția)
Ce șanse am să mă creadă cei de la fisc dacă-mi denunț proprietarul pentru evaziune fiscală? ContSters160566 ContSters160566 Bună seara! Stau într-o garsonieră cu chirie de aproximativ 3 ani de zile și dau proprietarului lunar, suma de 600 lei, de când m-am mutat aici (din ... (vezi toată discuția)