Buna ziua am un contract de inchiriere intre mine chirias si propietar la circa financiaracat si prin firma imobiliara ,din febroarie si pana acum am dat chiria propietarei/lunar,doresc la inmanarea chiriei a sumei de bai ca propietara sa imi scrie o hartie dovada banilor dati,dar propietara refuza acest lucru.Ce pot face?ea spune ca nu scrie nimic ca a primit chiria lunar si noi sa dovedim,si ca ea poate rezilia contractul de la circa financiara cand vrea ea...Mentionez ca avem doua contracte unul prin firma imobiliara cu suma de 650 ron/luna si unul declarat la circa financiara cu 70 ron /luna ,noi platindui chiria conform contractului de la firma imobiliara.Multumesc
Notificati-o ca pana acum, in decurs de x luni, i-ati achitat suma de y lei, adica chiria convenita pentru cele x luni, ca vin s-a refuzat abuziv un document de plata, ca se numeste evaziune fiscala declararea chiriei mai mici si ca urmatoarele plati le faceti numai la schimb cu o chitanta liberatorie.
Macar prin scrisoare cu confirmare de primire.
Multumesc pentru raspuns ,I-am trimis chiria conform contractului de inchiriere de la circa financiara si a refuzat sa ii primeasca,s-au returnat ramburs insa nu i-am ridicat de la posta .Cum trebuie sa procedez ,am dovada de la posta unde scrie ca ii refuza...Multumesc
Vă rog să nu postați aceeași întrebare de mai multe ori. Dublarea mesajelor nu este permisă.
În acest sens, Regulamentul Forumului prevede:
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.
Dupa cum spuneti ar trebuii sa fiti si dvs posesorul unui contract vizat la administratia fiscala.Daca nu aveti,mergeti la adm.fiscala undes-a vizat contractul si depuneti o cerere prin care solicitati o copie a contractului.Cel de la administratie este cel opozabil,celalant este asa ca sa aveti contract.
Totusi daca nu va intelegeti amiabil,dati chiria din contractul legal,adica 70 lei.Ar trebuii sa postati mai multe date privitoare la contractul dvs.(perioada,suma,nr.pers.,daca v-a facut flotant s.a.m.d.) ca cei ce doresc sa va ajute sa aiba o viziune a problemei dvs. si sa va dea un raspuns corect si complect.
Din punctul meu de vedere sint mici sicane din partea propietarului ca sa va opreasca sa mai cereti ceva.
Retineti,in viata reala orce bani cund dati trebuie sa primiti ceva in locul lor(bon,chitanta de mina,factura).Asa trebuie sa dati banii de chirie.
O zi buna
Executare
Gradmariana_92
Buna ziua ma scuzati ca va deranjez am o mare problema iar avocatul care lam avut nu mai vrea sa se ocupe de caz desi iam platit onorariu in valoare de 6000 de ... (vezi toată discuția)