avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare

Buna ziua ma scuzati ca va deranjez am o mare problema iar avocatul care lam avut nu mai vrea sa se ocupe de caz desi iam platit onorariu in valoare de 6000 de euro nea lasat faliti si nici nu a rezolvat problema.acum 6 ani sotul a lucrat la o conducta de apa in curte care sa spart si a curs apa in drum a venit o masina si a omorat o femeie sa dat culpa comuna de 50% pt fiecare urmand ca asiguratorul masini sa plateasca daune morale victimelor.insa asiguratorul a platit 75.000 de euro iar creditori au mai cerut 25 iar asiguratorul a refuzat sa plateasca masina era pe bulgaria si ia castigat la bucuresti pri hotarare definitiva si lea luat toti bani inapoi.acum victimile ne cer noua daune de 50.000 de euro nu am de unde sa dau aceasta suma nu suntem angajati avem casa care a fost construita in 2011 iar autorizatia de constructie e pe numele sotului nu e intabulata.iar terenul de sub ea e neintabulat si are alt propietar.intrebarea e poate sa ne execute?daca ne executa casa ?ce se intampla cu terenul propietarului?nu am primit nimic de la executor doar o incuiinvintare pe site judecatoriei.multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 14:57, 1 Decembrie 2017
Insistați sa va reprezinte în continuare. V-a dat factura și chitanta pt. Cei 6000 euro? Nu vrea, notificați -l prin executor sa respecte contractul de asistenta juridica.Ce scrie in contract?
Nu mia dat chitanta pt banii
Plângere la politie pentru evaziune fiscala.Dacă nici contract nu aveți, mergeți și faceți o copie a imputernicirii avocatiale din dosar.Aceea e dovada ca v-a reprezentat și nu v-a dat factura și chitanta.
Ultima modificare: Vineri, 1 Decembrie 2017
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu asigurarea lauricafl lauricafl Vreau sa va dau doua exemple. O masina din 1990, motor 1,9 TDI - RCA anual 600 RON A doua din 2009, motor 1,9 TDI - RCA anual 600 RON. ... (vezi toată discuția)
Vecin imi cere daune pentru o inundatie dupa 2 ani si jumatate mihai956 mihai956 Buna ziua, Acum aproximativ 2 ani si jumatate, in apartamentul in care stateam cu chirie in perioada respectiva, s-a fisurat o teava de apa rece in timp ce ... (vezi toată discuția)
Implicatii executare silita ela2008 ela2008 Impreuna cu sotul am contractat un credit in 2007 (contractul a fost semnat de sotul meu, eu doar am dus adeverinta de venit) la care s-au inregistrat restante ... (vezi toată discuția)