avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rezilierea contractului de la circa financiara de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rezilierea contractului de la circa financiara de catre propietara

Buna ziua doresc sa platesc chiria propietarei dar sa am si eu dovada ca am platit ,insa propietara nu doreste sa confirme scriptic ca primeste banii pe chirie ,mai mult ameninta ca reziliaza contractul de la circa financiara .Ce pot face?Am fost sa ii dau banii si nu a vrut sa semneze pentru plata chiriei ,asa ca ce pot face?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:35, 27 Octombrie 2013
Platiti prin mandat postal si sa rezulte ca este chiria si nu altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada platii chiriei Egnar Egnar Buna ziua am un contract de inchiriere intre mine chirias si propietar la circa financiaracat si prin firma imobiliara ,din febroarie si pana acum am dat ... (vezi toată discuția)
Reziliere de catre propietar, contract inchiriere la circa financiara Egnar Egnar Buna ziua spiinetimi va rog eu ca propietar daca am facut contract la circa financiara chiriasului pe 5 ani ,pot rezilia contractul oricand vreau?Multumesc (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere eka20 eka20 Buna ziua! Am o speta si am nevoie de un sfat. Am un spatiu inchiriat, cu contract la finante, pe 3 ani. Proprietarul vrea sa scape de mine,invocand diverse ... (vezi toată discuția)