avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... eliberare CI pe baza de Copie legalizata contract ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

eliberare CI pe baza de Copie legalizata contract vanzare cumparare.

Daca o terta persoana si-a pierdut originalul contractului de vanzare-cumparare eliberat de fosta Regie de Gospodarie Comunala si nu mai are efectiv de unde sa recupereze un original, in schimb detine o Copie legalizata la notar a contractului de vanzare cumparare, aceasta copie legalizata poate fii considerata legal act de dovada a domiciliului, conf.art.28 din OUG 97/2005, republicata? I se poate elibera CI pe baza acesteia?
Cel mai recent răspuns: bep , utilizator 19:37, 21 Noiembrie 2011
Am intrebat astazi si nu se elibereaza pentru cei de la bloc adeverinta, deoarece ei nu au o pozitie, in registrul agricol figurand doar cei care au cel putin un mic teren, fie el si de cativa metri patrati. Desi, teoretic noua ne-at trebui sa aiba construita o casa ca noi despre asta vorbim, dovada de domiciliu, nu? Deci...daca scot un extras de carte funciara, fara alte acte de spatiu e bine, adica pot sa solicit eliberare CI?
Un extras de carte funciara de data recenta e bun. Cum il scoti te si duci la evidenta, nu stiu exact ce valabilitate are pentru CI. Daca pentru vanzare cumparare extrasul de autentificare e valabil 5 zile poate asa ar trebui sa fie si pt. CI. Stie cineva care lucreaza in domeniu mai multe, sa ne ajute si pe noi cu un raspuns in cunostinta de cauza? Multumim anticipat!
Multumesc mult de tot, bep:)
Pentru putin. Ma bucur daca raspunsurile mele sunt de folos. Am fost in situatia de a solicita unor institutii diverse documente si sa fiu pusa pe drumuri degeaba. Ba intr-un caz am si platit 20 miloane lei (lei vechi) pentru un document care mi-a fost solicitat de catre un functionar ca, dupa 3 luni de umblat si bani cheltuiti, sa mi se spuna ca acel document nu era necesar. Am ajuns si eu cu 10 minute inainte de terminarea programului si mi s-a inchis ghiseul in nas, chestii de genul asta. De multe ori o informatie buna face foarte mult. Si daca din intamplare se mai intrampla sa interpretez altfel cuprinsul legii acest lucru se intampla pentru ca legea da loc la interpretari. Sau e posibil sa gresesc dar sa fiu ferm convinsa ca asa cum am procedat e corect. Dar sper sa situatiile de acest gen sa fie foarte rare. De aceea apreciez acest forum deoarece mai schimbi pareri si cu alte persoane, afli si cum lucreaza altii, ce sa mai spun, un forum foarte util!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare plastifiat - probleme la depunerea documentelor pentru cartea de identitate poll1 poll1 Buna seara,. am o problema in legatura cu buletinul....: toate actele posibile le am plastifiate. Am fost cu actul de vinzare -cumparare , plastifiat, ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu fara originalul actului de proprietate a imobilului victor23 victor23 Buna ziua! Am primt de la fratele meu plecat in America acordul de a o lua in spatiu pe fiica mea. Cei de la politie imi cer actul de proprietate al locuintei ... (vezi toată discuția)
Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)