avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto pe firma?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto pe firma?

Buna ziua! Am o masina inscrisa pe firma si vreau sa stiu daca mai trebuie sa platesc impozit in continuare,daca masina nu mai exista fizic(a fost vanduta piese)?Masina figureaza in continuare inscrisa la primarie si va fi radiata ulterior.
Cel mai recent răspuns: leiila , utilizator 22:08, 16 Noiembrie 2011
pentru a nu mai plati impozit la masina trebuie sa prezentati la primarie si acte cum ca nu mai exista scriptic ( respectiv factura de instrainare); inspectorii financiari nu au de unde sa stie ca ea nu mai exista "fizic"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto mitrofan emilia mitrofan emilia Cum se poate sterge de la impozitul local un autoturism vandut din 1998 dar fara acte de vanzare cumparare. Nu se mai stie nimic de acea masina , este f. veche ... (vezi toată discuția)
Autoturism cumparat de la o persoana mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana Buna ziua!Daca poate sa ma ajute cineva intr-o problema care ma preocupa.Am cumparat o masina de la o persoana din Bucuresti.Persoana respectiva nu este ... (vezi toată discuția)
radiere impozit auto alina240 alina240 Buna ziua, In anul 2005 am vandut un autoturism si am dus certificatul de radiere la primarie ( intr-o localitate rurala), pt a fi radiat de la plata ... (vezi toată discuția)