avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract cu timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract cu timp partial

Se poate incheia un contract de munca, pe un proiect, cu timp partial, de exemplu 99 ore pe luna, respectiv 4,5 ore/zi? De la contabilitate se spune ca exista dificultati in declaratia de salarii.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 09:37, 17 Noiembrie 2011
Da,potrivit art.103-107 din Codul Muncii,puteti incheia acest cim cu timp partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract invidual de munca Silvia loredana Dimescu Silvia loredana Dimescu vroiam sa stiu daca un contract de munca cu durata de 2 ore mai este valabil dupa intrarea in vigoare a noului cod al muncii? (vezi toată discuția)
Job part time THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua va rog sa mi spuneti daca sunt angajata la un job part time de cate zile de concediu de odihna am dreptul? sunt la 20ore/saptamana.multumesc (vezi toată discuția)
Cim cu timp partial anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, in cazul unui cim cu timp partial , care este numarul minim de ore care poate fi specificat ? 1 h / 2 h / 4 h ... (vezi toată discuția)