avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Doresc mai multe informatii despre pensia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Doresc mai multe informatii despre pensia de invaliditate

Vreau si eu niste lamuriri in ce priveste iesirea la pensie pe caz de boala (chiar daca v-am mai stresat cu acest subiect). Avem concedii medicale, avem internari, avem analize, avem boala (diabet tip 2 si fibrilatii la inima, nu a mai putut fi scos din fibrilatii), avem toate documentele necesare pentru pensia pe caz de boala. Ce ne mai trebuie? Stagiul minim de cotizare de 27 de ani la varsta de peste 60 de ani (impliniti pe 16 august 2011)?!
As dori mai multe informatii dar de la cineva care stie sigur cum sta treaba. Poate-mi raspunde si cineva care s-a pensionat de curand.

Multumesc frumos pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: br_nicku , utilizator 23:18, 17 Noiembrie 2011
nu credeti ca cel mai bine este sa discutati cu medicul expert in medicina muncii care va va analiza dosarul, va va evalua si va emite decizia? e cel mai simplu asa. oricum nu va baga in comisie imediat ce ajungeti acolo , exista o discutie prealabila expertizarii.
pentru mai multe detalii cititi si
[ link extern ]
vedeti in mod special cap.5 BOLI DE NUTRIŢIE- CRITERII DE DIAGNOSTIC CLINIC DIAGNOSTIC FUNCŢIONAL ªI AL CAPACITÃŢII DE MUNCÃ ÎN DIABETUL ZAHARAT TIP 2
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2011
br_nicku, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se poate pensiona hoina hoina As dori sa stiu daca in urmatoarea situatie reala se poate pensiona 1/operatie pe inima dupa infarct miocardic sever cu triplubypass 2/diabet zaharat ... (vezi toată discuția)
Pensionare de boala Sergiu Ardelean Sergiu Ardelean Buna ziua. Tatal meu a avut parte de 2 AVC in decurs de 5 ani si as dori sa aflu daca si in ce grad de invaliditate se incadreaza si ce pasi ar urma sa facem ... (vezi toată discuția)
Sunt barbat in varsta 40 am urmatoarele diagnostice: hipocortizolism ... Username 50 Username 50 Sunt barbat in varsta 40 ani am urmatoarele diagnostice: hipocortizolism iatrogen..hipotiroism postprocedural..obezitate grad 3..dislipidemie in trat..diabet ... (vezi toată discuția)