avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fisa postului si circuitul documentelor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fisa postului si circuitul documentelor

As dori si va rog un model de fisa postului pentru preparator produse lactate si un model de circuit al documentelor financiar contabile.Multumesc! adresa de e-mail este zulufica@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: ContSters222021 , utilizator 11:28, 17 Noiembrie 2011
dumitras_bogdan a scris:

As dori si va rog un model de fisa postului pentru preparator produse lactate si un model de circuit al documentelor financiar contabile.Multumesc! adresa de e-mail este zulufica@yahoo.com

Incercati pe indaco.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post referent tanase_simona tanase_simona buna ziua ! as dori si eu un model de fisa post pt referent contabil V amultumesc anticipat (vezi toată discuția)
Fisa postului georgianatob georgianatob cine ma poate ajuta si pe mine cu o fisa a postului pentru: -morar -ingrijitor animale va rog mult! :help: mail:georgiana_creatza17@yahoo.com va rog imi ... (vezi toată discuția)
Fisa de post catalinmihai catalinmihai Buna seara, Imi cer scuze ca va deranjez intrebandu-va, dar aveti sa-mi oferiti si mie 2 fise de post? a) fisa de post calculator pret cost b) fisa post ... (vezi toată discuția)