avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

cine ma poate ajuta si pe mine cu o fisa a postului pentru:
-morar
-ingrijitor animale
va rog mult!
:help:
mail:georgiana_creatza17@yahoo.com
va rog imi trebuie urgent!
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: georgianatob , utilizator 14:26, 19 Mai 2009
Pentru morar va pot trimite fisa postului in format PDF , e OK ?
buna ,

daca mai ai nevoie de f p te rog da-mi adresa de mail corecta!
:offtopic: Regulamentul acestui forum interzice postarea mai multor mesaje consecutive de catre aceeasi persoana.
Exista posibilitatea editarii mesajului publicat anterior in vederea completarii aceastuia.
Multumesc.
Nimeni nu-i perfect , mai incalc si eu cate una cate alta , din dorinta de a face un bine :">

apropo , adresa de mail corecta tot nu am primit-o :)
Puteti incarca documentul la sectiunea "documente utile" si va fi accesibila tuturor celor care au nevoie :) .

Alte discuții în legătură

Anexa scrisorii mmps 382/2000 privind ocupatiile incadrate in grupa ii STRAUT DELIA STRAUT DELIA am nevoie de anexa scrisorii MMPS 382/2000 privind ocupatiile incadrate in grupa II (vezi toată discuția)
Ordinul nr. 50/1990 al mmps, republicat in 1994 ela-ela ela-ela Buna ziua Va rog frumos daca are cineva stiinta unde pot gasi [b]Ordinul 50/1990 al MMPS republicat in 1994[/b] Am mare nevoie de el (vezi toată discuția)
Fisa postului myhai55 myhai55 as dori daca poate cineva sa-mi trimita fisa postului pentru; VANZATOR, DIRECTOR VANZARI, MUNCITOR VULCANIZARE, DESERVENT UTILAJ, MUNCITOR NECALIFICAT ... (vezi toată discuția)