dstraut@yahoo.com Vă mulțumesc... mă interesează de fapt să văd conținutul punctului 180 și 181 din anexa II la Ordinul 50/1990... în fapt, este vorba de incadrarea în grupa a II-a de muncă de celor care au lucrat la Intreprinderea de Imbunătățire și Exploatare a Pajistilor... iar Ordinul 50/1190 nu conține punctele 180 și 181 și din ce am citit e posibil să găsesc ceva edificator în conținutul scrisorii MMPS 382/2000... dacă mă puteți ajuta în mod specific, vă rog să-mi comunicați tariful de consultanță...
Pozitiile respective le gasiti in Ordin nr. 50/ 1990 completat la data de 31.08.1994, nu in ordinul initial.
Anexa 2 la ordin completat
-poz.180 Muncitorii care lucreaza permanent la producerea de nutreturi combinate, morile de furaje,, precum si in activitatile de manipulare in vrac a materiilor prime oleaginoase, in silozuri, magazii si vagoane inchise (floarea soarelui, soia, etc.),
-poz.181 Muncitorii care conditioneaza seminte, manipuleaza in vrac cereale, semninte, produse finite si subproduse de morarit insilozuri, depozite si magazii, scuturarea sacilor, insacuirea produselor, finite 9faina, malai, tarate, seminte), manipularea si stivuirea lor in depozite si in mijloace de transport, activitatea morarilor ciurari.
Nu va pot trimite ordinul este foarte greu lizibil si nu il am in pdf.
Va trimit adresa respectiva.