avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Doresc un raspuns: de ce nu primesc dividende?
Discuție deschisă în Bursa de valori

Doresc un raspuns: de ce nu primesc dividende?

Am 3 certificate la fabrica Napoca,mai exact 2 ale bunicilor care sunt inca in viata,iar unul al mamei.Problema e ca nu au mai primit dividende din 1996 si as dori sa stiu daca se poate face ceva in acest sens.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: merlyn , utilizator 01:39, 11 Decembrie 2011
Trebuie sa contactati firma respectiva de la care puteti afla raspunsul concret, daca s-au dat sau nu dividende in ultimii trei ani(pentru ca mai din vechi s-au prescris) si alte informatii despre firma.
Dividende se impart doar daca firma face profit si AGA (adunarea generala a actionarilor ) decid sa le imparta intre actionari sau sa reinvesteasca profitul . Daca dadeau le primeati cu siguranta. Trebuie sa puneti aici numele exact al firmei la care va referiti .
Actuala Napolact,cred.
Napolact-ul nu este listata pe Bursa de Valori Bucuresti . vad ca a avut profit si in 2009 si in 2010 . Probabil ca AGA (adunarea generala a actionarilor) a hotarat sa reinvesteasca profitul daca spuneti ca aveti actiuni la aceasta firma dar nu ati primit dividende.
Aici gasiti informatii [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni Sebastian Radu Sebastian Radu Buna ziua, in anul 2013 am cumparat niste actiuni nenomilale la o societate comerciala din Romania .In anul 2013 societatea s-a transformat din SRL in SA ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)