avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... nedepunere la termen D112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

nedepunere la termen D112

cum procedez?
1)o mai pot depune on line chiar daca termenul a fost depasit (trebuia depusa la 25.10.2011)?
sau
2) validez, semnez si o salvez pe un Cd cu care merg la Adm.Financiara pentru a o depune?
(desigur cu luare in considerare a sanctiunii pentru nedepunere)
Cu permisiunea dvs:
la prima abatere exista posibilitatea de a primi doar avertisemen? Si daca da pe ce baza pot invoca acest lucru?
Cel mai recent răspuns: aurab59 , utilizator 12:34, 18 Noiembrie 2011
Exista posibilitatea avertismentului. De acest lucru sunt sigur.
Va multumesc!
Am rezolvat -asa cum ati spus -cu cerere de transformare a amenzii in avertisment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii nedepuse-avertisment? invatacel invatacel Buna ziua, Trebuie sa depun 4 declaratii 112 nedepuse, stiu ca pentru a obtine un avertisment trebuie depus un dosar cu o cerere...exista vreun model tip ... (vezi toată discuția)
Declaratie 100 la 31.12. 2011 eronata claudia_floares claudia_floares Buna ziua, Am depus on-line, in termenul prevazut de lege, declaratia 100 si am constatat ulterior ca suma declarata la impozitul pe venit era ... (vezi toată discuția)
Declaratie 390 Rviorela Rviorela Am depus anul trecut declartia 390, pe posta, fara a atasa cd cu xml-ul declaratiei. Care sunt consecintele? Mai am vreo sansa sa primesc doar avertisment, ... (vezi toată discuția)