avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cooperare cu autoritati SUA in materie civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cooperare cu autoritati SUA in materie civila

Intr-un proces civil poate procurorul cere ajutorul autoritatiilor americane in ceea ce priveste procurarea unor dovezi care sa ateste existenta in viata a unei persoane?
daca da, ce dovezi si in baza carui Tratat sau Lege?
Cel mai recent răspuns: EmiliaO , utilizator 16:38, 17 Noiembrie 2011
Instanta poate ordona probele pe care le considera de cuviinta chiar daca partile se impotrivesc.Ce obiect are,fiiind vorba de participarea procurorului?
anulare a declararii judecatoreasti a mortii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz de dispariție AlinaElena901 AlinaElena901 Bună! Tatăl meu a dispărut în 2009. De atunci nu mai știu nimic de el. Am făcut proces pentru a vinde locuința, care este pe numele său. În calitate ... (vezi toată discuția)
Persoana decedata fara certificat de deces petrica hrimiuc petrica hrimiuc Va salut si va supun spre analiza o speta mai diferita. Situatia de fapt se prezinta in felul urmator. O persoana decedeaza in data de 31 dec. 1989, ... (vezi toată discuția)
Declararea judecatoreasca a mortii Adelina t Adelina t Am si eu o intrebare............Care este legea care reglementeaza procedura declararii judecatoresti a mortii?Si care ar fi intreaga procedura de urmat(ce ... (vezi toată discuția)