avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua.Tatal meu de 85 de ani are un apartament proprietate comuna cu mama mea , care este decedata de 4 ani.Fratele meu (singurul) a deschis in instanta actiune de succesiune anul acesta.Tatal meu in calitate de pirit nu doreste sa se prezinte la primul termen.El a primit citatie dar eu nu.Va rog sa ma lamuriti ce trebuie eu sa fac si ce se poate intimpla in aceasta situatie? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: iulian1 , utilizator 22:55, 21 Noiembrie 2011
tatal dumneavoastra va poate imputernici printr-o procura autentica pentru a-i reprezenta interesele in fata instantei. in principiu depuneti acte de stare civila si dati declaratii cu privire la bunurile ce compun masa succesorala.
Am avut azi primul termen.Am obtinut un alt termen pentru a ma apara .Surpriza insa a venit de la reclamant ,pentru ca nu-i mai pot spune frate si anume el cere tot apartamentul ca mostenire!!Ce credeti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Stefan 88 Stefan 88 Buna ziua!Am urmatoare problema fratele meu dupa moartea mamei la un an a deschis succesiunea impreuna cu tata ,intrebarea se poate face succesiunea fara sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune la notar dupa parinti decedati ardeleanu-ion ardeleanu-ion as dori sa deschid o succesiune dupa ambii parinti decedati la interval de 13 ani,am un singur frate si un apartament de impartit as dori sa stiu ce procent ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Simona Nina Simona Nina Buna ziua, Parintii au murit, am fost trei frati, unul a decedat fara mostenitori. La dezbaterea mostenirii sotia lui are drept la mostenire? Multumesc (vezi toată discuția)