Buna ziua.Tatal meu de 85 de ani are un apartament proprietate comuna cu mama mea , care este decedata de 4 ani.Fratele meu (singurul) a deschis in instanta actiune de succesiune anul acesta.Tatal meu in calitate de pirit nu doreste sa se prezinte la primul termen.El a primit citatie dar eu nu.Va rog sa ma lamuriti ce trebuie eu sa fac si ce se poate intimpla in aceasta situatie? Va multumesc.
tatal dumneavoastra va poate imputernici printr-o procura autentica pentru a-i reprezenta interesele in fata instantei. in principiu depuneti acte de stare civila si dati declaratii cu privire la bunurile ce compun masa succesorala.
Am avut azi primul termen.Am obtinut un alt termen pentru a ma apara .Surpriza insa a venit de la reclamant ,pentru ca nu-i mai pot spune frate si anume el cere tot apartamentul ca mostenire!!Ce credeti ?
Succesiune
Stefan 88
Buna ziua!Am urmatoare problema fratele meu dupa moartea mamei la un an a deschis succesiunea impreuna cu tata ,intrebarea se poate face succesiunea fara sa ... (vezi toată discuția)