avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca pe perioada determinata

am un lector care este platit la nr de ore efectuate in cadrul cursurilor, acestea desfas,desfasurandu-se in diferite luni ale anului. trebuie sa-i fac contract de munca pe perioada determinata. as vrea sa stiu daca trebuie sa fac pentru fiecare perioada de desfasurare a cursurilor sau pot sa fac unul si apoi sa fac acte aditionale la acesta? cursurile de ex sunt in nov-dec, martie-aprilie, august-septembrie? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:34, 18 Noiembrie 2011
Faceti separat pe fiecare perioada cate unul, fara prelungiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte aditionale prelungire contract munca gbrlcostache gbrlcostache inainte era prevazut ca un contract nu poate fi prelungit de mai mult de 2 ori, cu acte aditionale,in 24 luni.Acum am voie sa ii fac cate contracte vreau, in ... (vezi toată discuția)
Act aditional-curs formare profesionala pt o perioada mai mica de 60 zile mnd mnd Buna ziua, Se poate face act aditional la cim pt un curs de formare profesionala care are o durata mai mica de 60 de zile cu o clauza in care se specifica ca ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala pesticid pesticid sunt nascuta in martie 60. perioada contributie nov.1979-martie2012 la institutie din Buc. pana in martie 2013 somaj ( un an) pana in aprilie 2014 pauza ... (vezi toată discuția)