avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte aditionale prelungire contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte aditionale prelungire contract munca

inainte era prevazut ca un contract nu poate fi prelungit de mai mult de 2 ori, cu acte aditionale,in 24 luni.Acum am voie sa ii fac cate contracte vreau, in termen de 36 luni?
un contract incheiat pe 3 luni ,in dec.2017, prelungit pe 3 luni prin act aditional,in martie si prelungit pe alte 3 luni in iunie 2018, ce se intampla acum,in septembrie?Se poate face inca un act aditional?sau trebuie sa ii fac pe nedeterminata/ incetare?
Cel mai recent răspuns: gbrlcostache , utilizator 13:03, 5 Septembrie 2018
Se fac cate prelungiri ale contractului doriti in termen de 36 de luni
gbrlcostache a scris:

inainte era prevazut ca un contract nu poate fi prelungit de mai mult de 2 ori, cu acte aditionale,in 24 luni.Acum am voie sa ii fac cate contracte vreau, in termen de 36 luni?
....

Nu aveti cum sa faceti cate c.i.m. vreti in termen de 36 de luni .... este posibil doar incheierea a maxim 3 c.i.m. pe durata determinata.
vorbim de 1 C.I.M si 2 acte aditionale de prelungire. Nu de 3 C.I.M.-uri
In mesajul dvs se mentioneaza : Acum am voie sa ii fac cate contracte vreau, in termen de 36 luni?

Inauntrul perioadei de 36 de luni , se poate prelungi durata c.i.m. fara a exista o limita a actelor aditionale de prelungire
va multumesc, asa interpretasem si eu textul de lege.Dar dupa cum vedeti unele persoane confunda CIM-ul cu actul aditional.De aici contradictiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere contract de munca pe o perioada determinata adibe adibe Buna ziua, In cazul extinderii contractului de munca pe perioada determinata folosind act aditional la acel contract, acel act aditional se considera un ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca perioada determinata loredana080380 loredana080380 Buna Am intalnit o speta mai delicata si nu stiu cum sa procedez. S-a intocmit un cim per. determinata, inainte de incetare s-a intocmit act aditional 1 de ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca pe perioada determinata Alex_2016 Alex_2016 Am fost angajat de curand cu un contract de munca pe o perioada de 3 luni, apoi, la expirarea celor 3 luni, angajatorul a optat pentru un act aditional la ... (vezi toată discuția)