avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare pamant arabil - necesar actul de proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare pamant arabil - necesar actul de proprietate al casei?

bunica mea are 0,5 ha teren arabil in jud.Vrancea.locuieste inTecuci,jud.Galati de 50 de ani,vrea sa vanda acest teren arabil iar notarul ia cerut si actele casei.Eunu vad care e legatura intre teren si casa ele aflanduse la circa 50km.unul de altul mai ales ca sunt in judete diferite,daca eu imi vand masina imi trebuie si actele de proprietate ale fabricii unde s-a construit ?!va rog daca puteti sa ma lamuriti.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 20:46, 17 Noiembrie 2011
poate notarul nu a cerut ca terenul este arabil si a cerut actele unei case existente pe acesta.
nu ar exista nici un fel de motiv pentru consultarea actelor prin care bunica dumneavoastra a dobandit un cu totul alt imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenuri supraevaluate in grila notariala din 2024 firma sc amt ... gigliola gigliola TERENURI SUPRAEVALUATE IN GRILA NOTARIALA DIN 2024 FIRMA SC AMT SRL A EVALUAT TERENUL EXTRAVILAN NEPRODUCTIV LA 8400 LEI / HA. ACEST EVALUATORI ISI BAT ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme emilia_vasile2003 emilia_vasile2003 Buna seara, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a lamuri o problema legata de o succesiune. In 1992, bunicul din partea mamei a decedat, bunica fiind ... (vezi toată discuția)
Ingradirea restitutio in integrum reveilquidam reveilquidam Stimate Doamne si Domni, Ma numesc Marijan Baz, de aproape 10 ani locuiesc in Germania, insa rudele mele se afla la Constanta. Nu sunt (inca) membra membru ... (vezi toată discuția)