Buna, de cateva zile tot sunt contactat de diverse persoane dorind sa ma inscrie in echipe de agenti pe asigurari de sanatate obligatorii din 2012, adica intr-un sistem piramidal, cu pregatire intr-un seminar si semnare de contract + o taxa "modica" de vreo 60 lei. Mi-au vehiculat mai multe sisteme. Am impresia ca nu miroase prea bine treaba asta si cum romanul e destul de inventiv, vrea sa faca bani din orice. Va rog sa-mi spuneti daca ati mai auzit si ce parere aveti despre acest fapt. Se stie ce companii de asigurari vor face aceste polite de asigurare? Multumesc pentru atentie. Numai bine.
Noua legislatie a asigurarilor sociale de sanatate prevede pentru 2012 posibilitatea de a se infiinta case private de asigurari cu conditia de a avea 1 milion de contracte de asigurari incheiate cu persoane fizice.De aici si lupta diverselor societati ce vor sa intre in aceasta cursa nebuneasca de a face targhetul stabilit.Intrebarea se pune....ce pachet de servicii ofera acea casa de asigurari pe care o promovati, ce promiteti oamenilor pentru a-i atrage?
A nu se confunda ca facand aceste contracte cu case de asigurari private, oamenii nu trebuie sa mai plateasca acea contributie de 5,5 % pentru sanatate la stat.Casa de asigurari publica va ramane in picioare oferind un pachet minim de servicii, iar pentru un surplus de servicii medicale se va incheia contracte cu privatii.Dar cum alegem privatii?
Sa nu ne grabim sa promovam pana nu stim ce putem oferi!
Si eu am fost contactat de cineva de la compania de asigurari, unde am si asigurarea de locuinta ..................., pt acelasi lucru - se castiga destul de bine din aceasta afacere dar, nici eu nustiu ce sa fac?