avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... executare silita
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

executare silita

e vorba de soraa mea...anul trecut a avut proces cu asociatia de locatari pt penalizari,nu stiu de ce suma era vorma atunci ,dar acum sunt in jur de 5200 roni.nu s-a prezentat la proces.astazi a primit titlu executoriu de la un executor care ii da termen o zi pt plata cheltuelilor de executare silita in valoare de 5996roni,ce se intampla in contnuare si ce ar trebui sa faca?
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 12:53, 19 Noiembrie 2011
Sa plateasca datoria la asociatie...Nici cu un avocat bun nu poate sora dvs sa anuleze acel titlu executoriu.
Poate cel mult sa obtina un termen de gratie, dar in nici un caz nu poate anula aceea hotarare judecatoreasca decat daca face dovada ca nu i-a fost comunicata oficial... Destul de greu
acolo scrie ca prezenta sentinta este irevocabila data 15 iulie 2010.dar sora mea nu a primit nimik pana acum.cum poate dovedi asta?
In caz de neplata, executorul judecatoresc se indreapta impotriva bunurilor detinute de sora dvs. ( in speta locuinta). Poate fi vanduta la licitatie, pentru recuperarea prejudiciului.
Poate face contestatie la executare si separat sa ceara suspendarea executarii pana la solutiinarae contestatiei
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2011
TDorina, utilizator
asa,si daca plateste executorului,cu toate ca termenul este de o zi,apoi trebuie sa plateasca si penalitatile la asociatie?sau cum?>
si contestatia la executare unde se face?la judecatorie?

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de executare pe listele asociatiei de proprietari ContSters362803 ContSters362803 Buna seara! Administratorul a trecut suma ce reprezinta Cheltuielile de Executare Silita in totalul lunar al cheltuielilor de intretinere cu titlul de ... (vezi toată discuția)
Restante baetanu alexandra baetanu alexandra Daca administratorul a actionat in instanta un locatar rauplatnic si exista o hotarare judecatoareasca definitiva si irevocabile in favoarea asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Stergere penalitãti întretinere mogyo_1 mogyo_1 Curând am aflat de o problemă a părinților mei și anume că au penalități foarte mari la întreținere. - În anul 2008, luna mai, au ... (vezi toată discuția)