avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda penala

Buna ziua,
Am primit acum 3 luni o amenda penala de 1000 ron care trebuia achitata in termen de 15 zile. Nu am reusit sa o achit si nu am sanse sa o achit pana anul viitor in martie. V-as ruga sa imi spuneti care sunt consecintele acesti fapt. De achitat oricum o voi achita, dar nu stiu care sunt consecintele acestei intarzieri.
Va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: cristinutz , utilizator 00:14, 18 Noiembrie 2011
Multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata impozit auto Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am primit somatie si titlu executoriu..trebuie sa platesc in 15 zile...si daca nu? cum procedeaza mai departe..cat timp mai dureaza pana la poprire sau ... (vezi toată discuția)
Sediul frimei alex_16mai alex_16mai daca o firma are probleme cu privire la incapacitatea de plata a diferitelor taxe se poate ingradi dreptul asupra sediului firmei de catre autoritati in ... (vezi toată discuția)
Salutare- poprire pe venituriile de natura salariala andrei_marele_jupan andrei_marele_jupan cum este posibil ca o amenda din 2006 sa mi se faca o prire pe salar din 2012 este ceva legal sau ilegal ma paote ajuta si pe mine cineva (vezi toată discuția)