avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen avocat stagiar 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen avocat stagiar 2012

Buna dimineata tuturor fratilor ce facem am vazut ca a fost jale la admitere ?
Voi cum stati cu invatatul ? Spuneti-mi si mie la civil dupa ce invatati au aparut carti actualizate dupa noul cod ?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 18:20, 18 Noiembrie 2011
doina_dumitru a scris:

Buna dimineata tuturor fratilor ce facem am vazut ca a fost jale la admitere ?
Voi cum stati cu invatatul ? Spuneti-mi si mie la civil dupa ce invatati au aparut carti actualizate dupa noul cod ?

Buna seara!
Da,a cam fost...ce sa facem? Invatam! :D
La civil (deocamdata) dupa cartea prof. Beleiu+Noul Cod Civil. Pana la aparitia cartilor actualizate,mai avem de asteptat,zic eu. Spunea cineva la un moment dat in forum ca pe la inceputul anului viitor,va aparea o carte de prof. Boroi la civl-partea generala. Vom trai si vom vedea.
Au aparut niste lucrari dupa NCC,de care nu stiu cat sunt de bune:

[ link extern ] /

[ link extern ] /

[ link extern ] /

[ link extern ] /

Mai multe discutii despre admitere Barou 2012,aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen admitere in avocatura doina_dumitru doina_dumitru Buna vreau sa dau examen la anul pentru admitere in barou am carti dar sunt editii mai vechi poate sa ma indrume si pe mine cineva ce carti sa-mi cumpar . Au ... (vezi toată discuția)
Doctrina inm 2012-2013 codeck codeck Buna ziua! Intentionez sa dau la INM in 2013 si m-ar interesa sa stiu cam de pe ce materiale trebuie sa invat la Penal, Civil si proceduri. Cum la ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters257303 ContSters257303 Buna ziua! Am terminat anul 3 la drept si as dori ca anul viitor sa sustin examenul de admitere la INM. Am vazut tematica si bibliografia de anul acesta si ... (vezi toată discuția)