avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM-uri succesive
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM-uri succesive

Buna ziua!
Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare :
Care este durata maxima pentru CIM-uri succesive pe perioada determinata ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: resurseumanealba , utilizator 12:36, 18 Noiembrie 2011
Codul Muncii:
Art. 82. - (1) Prin derogare de la regula prevazuta la art. 12 alin. (1), angajatorii au posibilitatea de a angaja, in cazurile si in conditiile prezentului cod, personal salariat cu contract individual de munca pe durata determinata.
(3) Contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute la art. 83, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari.
(4) Intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte individuale de munca pe durata determinata.
(5) Contractele individuale de munca pe durata determinata incheiate in termen de 3 luni de la incetarea unui contract de munca pe durata determinata sunt considerate contracte succesive si nu pot avea o durata mai mare de 12 luni fiecare.
Art. 84. - (1) Contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni.
(2) In cazul in care contractul individual de munca pe durata determinata este incheiat pentru a inlocui un salariat al carui contract individual de munca este suspendat, durata contractului va expira la momentul incetarii motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de munca al salariatului titular.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim pe durata determinata aijin aijin Buna ziua. Conform noului Cod al muncii de cate ori poate fi prelungit un contract pe durata determinata? (vezi toată discuția)
Act aditional prelungire cim valcris valcris Buna ziua. Am incheiat un contract de munca pe perioada determinata de 1 luna, incepand cu data de 01.01.2012. Va rog sa-mi spuneti, cate acte aditionale pot ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe periopada determinata anca78scr anca78scr De cate ori poate un angajator sa-ti prelungeasca contractul de munca pe perioada determinata? Multumesc. (vezi toată discuția)