avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evaluare apartament judecatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evaluare apartament judecatorie

Am ajuns la stadiul de evaluare apartament si teren la judecatorie , dupa 1 an prin tribunal...fratele cu care ma judecat pe apartamentul parintilor nu vrea sa plateasca 1/2 din tariful evaluatorului, iar la judecatorie ne-a spus ca se va suspenda dosarul...daca platesc si partea lui, ce va urma? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:51, 18 Noiembrie 2011
Se va face expertiza. Puteti solicita instantei sa il oblige la plata catre dvs. a jumatate din cheltuieli.
In situatia in care interesul dvs consta in evaluarea bunurilor,urmeaza sa va decideti asupra modalitatii de plata c/v expertiza tehnica
Pentru rapiditatea solutionarii analizati varianta sa achitati dvs integral,urmand ca ulterior sa solutionati direct cu fratele dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu ContSters167676 ContSters167676 Am mostenire de la mama 1/2 din teren extravilan si 1/2 din casa bunicii.Azi am primit somatie de la administratia financiara ca daca nu platesc in 15 zile 526 ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mstenire GICU50 GICU50 Buna ziua,sper in ajutorul d-voastra pentru a afla este c,proc.civil si cum se aplica in Romania.Suntem doi frati sora si frate,dupa decesulultimului parinte ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune in instanta -modalitati împărțire imobile seby_mihai seby_mihai Buna seara! Dețin în calitate de moștenitor, împreună cu fratele meu, 1/2 dintr-o proprietate în suprafață de 400mp, pe care există 2 construcții ... (vezi toată discuția)