avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evaluare apartament judecatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evaluare apartament judecatorie

Am ajuns la stadiul de evaluare apartament si teren la judecatorie , dupa 1 an prin tribunal...fratele cu care ma judecat pe apartamentul parintilor nu vrea sa plateasca 1/2 din tariful evaluatorului, iar la judecatorie ne-a spus ca se va suspenda dosarul...daca platesc si partea lui, ce va urma? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:51, 18 Noiembrie 2011
Se va face expertiza. Puteti solicita instantei sa il oblige la plata catre dvs. a jumatate din cheltuieli.
In situatia in care interesul dvs consta in evaluarea bunurilor,urmeaza sa va decideti asupra modalitatii de plata c/v expertiza tehnica
Pentru rapiditatea solutionarii analizati varianta sa achitati dvs integral,urmand ca ulterior sa solutionati direct cu fratele dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mstenire GICU50 GICU50 Buna ziua,sper in ajutorul d-voastra pentru a afla este c,proc.civil si cum se aplica in Romania.Suntem doi frati sora si frate,dupa decesulultimului parinte ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu ContSters167676 ContSters167676 Am mostenire de la mama 1/2 din teren extravilan si 1/2 din casa bunicii.Azi am primit somatie de la administratia financiara ca daca nu platesc in 15 zile 526 ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie chirie anfa453 anfa453 Buna seara, Am stat in chirie pana in luna Iulie inclusiv. Proprietarul a amanat returnarea garantiei pana dupa data in care voi plati cheltuielile, ... (vezi toată discuția)