avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL asociat unic

Buna ziua,
am un SRL in care eu sunt . asociat unic .Pot coopta inca o persoana ca asociat si sa-l numesc si administrator?E suficient sa fac o decizie a asociatului unic in care metionez tot?trebuie sa depun si act constitutiv actualizat?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 13:05, 18 Noiembrie 2011
Se face o cesiune de parti sociale.
Operatiunea se realizeaza in 2 pasi, cu o perioada de asteptare de 30 zile de la publicarea in monitorul oficial a primei etape.
QTPie a scris:

Se face o cesiune de parti sociale.
Operatiunea se realizeaza in 2 pasi, cu o perioada de asteptare de 30 zile de la publicarea in monitorul oficial a primei etape.

Sau o marire de capital social prin aportul noului asociat... atunci numai trebuie sa mai asteptati 30 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare asociati la o firma daniel_firma daniel_firma Buna ziua, As dori sa stiu care ar fi pasii adaugarii a 2 asociati la o firma cu unic asociat ? Rezultatul final ar fi ca toti asociati sa fie ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Am un SRL cu asociat unic, care vrea sa cesioneze 10% din firma sotiei. Ce etape trebuie parcurse: Se face decizie asociat unic, contract de ... (vezi toată discuția)
Adugare asociat intr-un srl nataliss nataliss Buna ziua, Am un srl in care sunt unic administrator si asociat,vreau sa mai adaug un asociat in aceasta firma cu ce acte trebuie sa ma prezint la registrul ... (vezi toată discuția)