avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosarpenal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosarpenal

Mi-a fost falsificata semnatura pe contractul de munca, am facut plîngere penala, expertiza grafologica adevereste ca semnatura e falsa, iar procurorul a clasat dosarul. ce pot sa fa mai departe! Plangerea am facut-o impotriva societatii care m-a angajat, si am cerut despagubiri.
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 14:05, 18 Noiembrie 2011
daca procurorul nu a cerut trimiterea in judecata puteti face plangere impotriva rezolutiei procurorului...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale rares001 rares001 daca o societate comerciala mi-a falsificat semnatura pe CIM, ce despagubiri pot sa cer si ce reprezinta acestea? (vezi toată discuția)
Plangere penala Ioana -NL Ioana -NL Buna ziua, Va rog frumos am nevoie de sfat . Am formulat plangere penala impotriva administratorului societatii deoarece m-am trezit intr-o buna zi cu ... (vezi toată discuția)
Accident - parte vatamata Mihai Strimbeanu Mihai Strimbeanu Sunt parte vatamata intr-un dosar din cauza unui accident auto ,parchetul a dat neinceperea urmaririi penale impotriva vinovatilor am facut plangere la ... (vezi toată discuția)