avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... daune morale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

daune morale

daca o societate comerciala mi-a falsificat semnatura pe CIM, ce despagubiri pot sa cer si ce reprezinta acestea?
Cel mai recent răspuns: rares001 , utilizator 19:22, 25 Noiembrie 2011
daca sunteti sigur ca ei au facut acest lucru puteti depune plangere penala pentru fals -Fals in inscrisuri sub semnatura privata..etc...
Iar in cadrul acelei plangeri sa va constituiti si pretentiile civile (constand in daune morale si materiale)
expertiza grafologica atest faptul ca semnatura nu-mi apartine! procurorul de cz a dat clasaresi anularea CIM. m-a intrebat ce daune cer si ce reprezinta acestea?
rares001 a scris:

expertiza grafologica atest faptul ca semnatura nu-mi apartine! procurorul de cz a dat clasaresi anularea CIM. m-a intrebat ce daune cer si ce reprezinta acestea?

precizatii procurorului ca veti preciza cuantumul pretentiilor civile (constand in daune morale si materiale- despre care va spuneam..)- pana la primul termen de judecata - in fata instantei...
si fara sa precizati acum , val. acelor pretentii , nu il ingradeste in nici un caz pe magistrat sa trimita in judecata socieatea respectiva (sau persoanele care s-au ocupat de fals)...pana atunci e bine sa discutati cu un avocat, pentru a trage bani frumosi de pe urma lor ;)
rares001 a scris:

Cum sa dea clasarea? Clasarea se da in momentul in care nu exista invinuit in cauza, iar in aceasta speta nu este prea complicat sa se gaseasca persoana care v-a falsificat semnatura avand in vedere ca este un CIM, iar persoanele care au acces la contract sunt in numar limitat. Cat timp a trecut de la savarsirea faptei?
un an si 6 luni

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care ... Lucian Furdui Lucian Furdui Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care lucram ca șofer și am plecat de la această firmă fără preaviz de 20 de zile pentru că nu ... (vezi toată discuția)
Este necesara actionarea in judecata? Nina1 Nina1 Am formulat plangere penala pentru infractiuni de fals si uzul de fals .In urma cercetarilor s-a incadrat fapta la infractiuni de fals sub semnatura privata in ... (vezi toată discuția)
Pot solicita prejudiciile de sanatate si materiale ? zahsor zahsor Sunt parte vatamata intr-un dosar penal . Invinuitul este acuzat de fals, uz de fals, sub semnatura privata, abuz in serviciu in proiecte de finantare ... (vezi toată discuția)