avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... daune morale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

daune morale

daca o societate comerciala mi-a falsificat semnatura pe CIM, ce despagubiri pot sa cer si ce reprezinta acestea?
Cel mai recent răspuns: rares001 , utilizator 19:22, 25 Noiembrie 2011
Da, in mod evident nu este vorba despre o clasare, cred ca ati inteles gresit.
clasarea dosarului si anularea CIM. Asta mi-a zis procurorul, si sa astept rezolutia acasa!
Despre daunele civile nu a zis nimic, sau despre trimiterea in instanta a dosarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care ... Lucian Furdui Lucian Furdui Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care lucram ca șofer și am plecat de la această firmă fără preaviz de 20 de zile pentru că nu ... (vezi toată discuția)
Este necesara actionarea in judecata? Nina1 Nina1 Am formulat plangere penala pentru infractiuni de fals si uzul de fals .In urma cercetarilor s-a incadrat fapta la infractiuni de fals sub semnatura privata in ... (vezi toată discuția)
Pot solicita prejudiciile de sanatate si materiale ? zahsor zahsor Sunt parte vatamata intr-un dosar penal . Invinuitul este acuzat de fals, uz de fals, sub semnatura privata, abuz in serviciu in proiecte de finantare ... (vezi toată discuția)