avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit aplicarea og 30/2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

aplicarea og 30/2011

Buna ,am un sold initial de 20000 lei la un RIF din 30 sept. 2010 pentru un sold nepreluat din 2007 ,iar majorari de intarziere de 33000 leiconform ordonantei as putea sa achit doar soldul avand in vedere ca aceste majorari se numesc acum penalitati de intarziere?#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:23, 18 Noiembrie 2011
Majorarile de intarziere au doua componente: dobanzile si penalitatile.

Da. Conform ordonantei specificate, in momentul platii, se va reduce intai datoria si apoi majorarile de intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanzi si penalitati neplata tva ancatod ancatod buna ziua functionez ca pfa din 2005, incepand cu aug 2007 am depasit plafonul de 35000 euro, dar nu m-am inregistrat ca platitor de tva, in urma unei ... (vezi toată discuția)
Reducere plata dobanzi penalizatoare discover discover Azi am aflat ca cei care pot sa-si plătească datoriile la buget pana la 31 dec 2011 , nu mai beneficiază de reducerea cu 50 % ptr dobânzi , cum se ... (vezi toată discuția)
Scutire plata penalitati tva coca_ab coca_ab in incercarea de a profita de legea data de scutire plata penalitati la tva,am fost azi la finante sa vad de ce scutire beneficiez.Am o datorie principala de ... (vezi toată discuția)