avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Art. 2156 Cod civil - Restituirea anticipata(contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Art. 2156 Cod civil - Restituirea anticipata(contract comodat)

Situatia mea se prezinta astfel: am incheiat contract de comodat pe o perioada nedeterminata cu o firma pentru un spatiu in imobilul pe care sunt proprietar. Intre timp am avut o oferta ferma din partea unei persoane care voia sa cumpere respectivul imobil, dorind sa incheie contractul de V-C cat mai repede. E corect daca o sa-l notific pe comodatar ca doresc restituirea bunului imobil conform Art. 2156 Cod civil - Restituirea anticipata? Mentionez ca in contractul de comodat este specificata perioada de notificare de 30 de zile, dar eu doresc incetarea contractului intr-un termen mai scurt.
Va multumesc.
Cititi cu atentie contractul .Notificati chiriasul in termenul prevazut si aratati motivul incetarii contractului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare evacuare sediu firma simaalex23 simaalex23 Buna ziua , Suntem o firma la inceput de drum cu activitate de comert, din iulie 2015 avem contract decomodat pe un spatiu ce este inregistrat ca sediu ... (vezi toată discuția)
Restitutirea anticipata art. 2156 contract de comodat retromusculo retromusculo In ce conditii pot fi evacuat dintr-un imobil unde am calitatea de comodatar conform art. 2156 N.C.C. daca am inchieiat un contract de comodat pe un an de zile ... (vezi toată discuția)
Cum se poate rezilia un contract de comodat pe durată nedeterminată, sub semnătură privată? csclaudiu csclaudiu Buna ziua, As dori sa stiu cum se reziliaza un contract de comodat intocmit direct intre parti (fara prezenta unui notar) pe o perioada nedeterminata. Este ... (vezi toată discuția)