avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restitutirea anticipata art. 2156 contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restitutirea anticipata art. 2156 contract de comodat

In ce conditii pot fi evacuat dintr-un imobil unde am calitatea de comodatar conform art. 2156 N.C.C. daca am inchieiat un contract de comodat pe un an de zile incepand cu 1.01.2013 pana pe 30.12.2013?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2013
retromusculo, utilizator
Cel mai recent răspuns: retromusculo , utilizator 17:37, 9 Ianuarie 2013
Pai, exact in conditiile de la art 2156, respectiv nevoia urgenta a comodantului, decesul comodatarului sau neindeplinirea obligatiilor din contract
adica el poate sa ma dea afara din spatiu invocand prevederile art.2156 cand acesta adica comodantul invoca o nevoie urgenta si neprevazuta in legatura cu spatiul comodat chiar daca contractul incheiat prevede expres un termen de restituire al bunului?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2013
retromusculo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare evacuare sediu firma simaalex23 simaalex23 Buna ziua , Suntem o firma la inceput de drum cu activitate de comert, din iulie 2015 avem contract decomodat pe un spatiu ce este inregistrat ca sediu ... (vezi toată discuția)
Spatiu inchiriat de la o societate care-l administreaza sub forma de comodat. adolfone adolfone Doresc sa inchiriez un spatiu. Proprietarul nu vrea sa faca contract direct din persoana fizica, si imi propune sa imi faca contract de inchiriere intre firma ... (vezi toată discuția)
Recuperare autoturism ytalyanu ytalyanu as dori sa ma lamuriti cum as putea cere restituirea autoturismului instarinat prin contract de comodat,anainte de termen.deoarece cel caruia i-am dat masina ... (vezi toată discuția)