avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN :6619
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN :6619

Un PFA poate lucra sub acest cod daca persoana respectiva nu are diploma in domeniu?Dar un SRL?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 18:47, 18 Noiembrie 2011
Un PFA nu poate lucra sub acest cod CAEN.
Sunteti sigura?Va intreb asta deoarece cei de la BCR BpL semneaza contracte de agenti de vanzari cu astfel de forme de organizare!
tinoalbertino a scris:

Un PFA poate lucra sub acest cod daca persoana respectiva nu are diploma in domeniu?Dar un SRL?

Aveti nevoie de calificare in domeniu. Activitatile care nu necesita autorizatii le gasiti aici:
[ link extern ]
Informatiile de mai jos va vor lamuri:
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auditor energetic pentru cladiri - pfa sau profesie liberala stefansn stefansn Buna ziua, Sunt auditor energetic pentru cladiri atestat de Ministerul Dezvolatarii si sunt inregistrat la RC ca PFA cu codul CAEN 7112. Pot desfasura ... (vezi toată discuția)
Pfa sau alta forma de organizare? Dana Salomia Dana Salomia Buna dimineata ....am si eu nevoie de un sfat ..... as vrea sa imi incep o afacere si nu stiu ce forma de organizare ar fi mai rentabila . Afacerea o incep ... (vezi toată discuția)
Model contract de comodat pentru autoturism de pe pf pe pfa raul78 raul78 Ma intereseaza un model contract de comodat pentru autoturism de pe pf pe pfa care sa fie cat mai explicit (sa cuprinda obligatii, clauze intre parti s.a.m.d.) ... (vezi toată discuția)