avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general credit nerambursat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

credit nerambursat

daca sa scos un credit de la o banca pe firma si banca sa desfintat firma nereusind sa plateasca creditul, asociatii care l-au scos nu sint de gasit raminind eu singur in firma ,nu stiu ce sa fac cu suma inreg. inca in balanta de 80000lei?
Daca in 3 ani nu ati primit nici o somatie de plata suma se prescrie, exista o actiune in prescriptie. Sau lasati asa ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!!!...executare silita kkoko kkoko Problema mea este urmatoarea,in urma cu vreo2 ani am luat un credit de nevoi personale ,datorita unor probleme nu am mai putut achita creditul.Banca a cesionat ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie bancara dreptatesiadevar dreptatesiadevar la citi ani se prescrie o datorie catre o banca , daca ultima plata s-a facut in decembrie 2010, banca nu a cerut executarea dar trimite constant instiintari ... (vezi toată discuția)
Cand si in ce conditii se prescrie o datorie la o firma de recuperare creante? antieos antieos Buna ziua! Am facut prin 2002 un imprumut la [EDITAT] pe numele meu, dar banii au fost utilizati de catre tatal meu, cu conditia ca el va plati ... (vezi toată discuția)